Vi på Bergslagens Begravningsbyrå

 

anna
Anna Thörnqvist, kontorschef

Begravningsrådgivare

Anna började arbeta på Begravningsbyrån 1992 hos sin mamma Lena. Med sin erfarenhet inom branschen och sitt omtänksamma sätt att bemöta kunder jobbar nu Anna som kontorschef och har hand om den största biten av kundmottagning, transporter, begravningar och gravstenar. Anna har bl.a. genomgått SBF:s samtliga auktorisations kurser, samt Borgerlig officiant, Yrke begravningsentreprenör och grundkurs i familjejuridik.

 

 

emeli
Emeli Mellqvist-Thörnqvist, receptionen
Begravningsrådgivare

Emeli  började arbeta på Begravningsbyrån 2009 hos sin mormor Lena och sin mamma Anna. Arbetsuppgifterna är mest i receptionen men även med kundmottagning, begravningar och i vissa fall transporter. Emeli utbildar sig just nu via SBF:s kurser inom familjejuridik för att kunna jobba med bouppteckningar. Förutom juridikkurserna har Emeli   gått utbildningen Yrke begravningsentreprenör och en kurs i Omtanke och bemötande i sorgen.

Jerker Sunesson
Jerker arbetar deltid på begravningsbyrån sen 2009. Jerker arbetar främst som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna men även med transporter.

Anders Eriksson
Anders arbetar sen 2011 extra som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna.

Mikael Lindström
Mikael arbetar sen 2014 extra som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna.

Linda Bjord
Linda arbetar sen 2012 extra som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna.

Monica Thörnqvist
Monica började jobba på begravningsbyrån som extrapersonal 2014. Monicas arbetsuppgifter är mest i receptionen men även som representant på begravningar.

Ronnie Eriksson
Ronnie arbetar deltid på begravningsbyrån sen 2008. Ronnie arbetar främst som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna men även med transporter.

Alexander Johansson
Alexander arbetar sen 2012 extra som
jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna.

Jakob Åhsbom
Jacob arbetar sen 2015 extra som jourhjälp
och bärare vid hämtning av avlidna.

Lena Thörnqvist
Lena började arbeta på begravningsbyrån 1985 tillsammans med sin pappa Stig när
den drevs och ägdes av Sonja Malmberg. Lena har sen dess arbetat med allt som
hört begravningsbyrån till. Under åren har hon byggt upp ett starkt och fint band till sina kunder. Numer är Lena pensionär och har lämnat över arbetet till sin dotter Anna och barnbarnet Emeli.

Vi är auktoriserad begravningsbyrå

Det är viktigt för dig är att veta att Bergslagens Begravningsbyrå är en SBF auktoriserad begravningsbyrå. Hos oss på Bergslagens Begravningsbyrå hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss.

SBF logo (150x150)Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund.
Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande och kunnig rådgivning, hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.