Vi på Bergslagens Begravningsbyrå

Anna Thörnqvist

Anna Thörnqvist

Anna började arbeta på Begravningsbyrån 1992 hos sin mamma Lena. Med sin erfarenhet inom branschen och sitt omtänksamma sätt att bemöta kunder har nu Anna hand om den största biten av kundmottagning, transporter, begravningar och gravstenar. Anna har bl.a. genomgått SBF:s samtliga auktorisations kurser, samt Borgerlig officiant, Yrke begravningsentreprenör och grundkurs i familjejuridik.

Emeli Mellqvist-Thörnqvist

Emeli Mellqvist-Thörnqvist

Emeli började arbeta på Begravningsbyrån 2009 hos sin mormor Lena och sin mamma Anna. Arbetsuppgifterna är mest i reception och kundmottagning men även begravningar och transporter. Emeli utbildar sig just nu via SBF:s kurser inom familjejuridik för att kunna jobba med bouppteckningar. Förutom juridikkurserna har Emeli gått utbildningen Yrke begravningsentreprenör och en kurs i Omtanke och bemötande i sorgen.

Vi som jobbar extra

Jerker Sunesson
Jerker arbetar deltid på begravningsbyrån sen 2009. Jerker arbetar främst som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna men även med transporter.

Ronnie Eriksson
Ronnie arbetar deltid på begravningsbyrån sen 2008. Ronnie arbetar främst som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna men även med transporter.

Anders Eriksson
Anders arbetar sen 2011 extra som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna.

Mikael Lindström
Mikael arbetar sen 2014 extra som jourhjälp och bärare vid hämtning av avlidna.

Monica Thörnqvist
Monica började jobba extra på begravningsbyrån 2014. Monicas arbetsuppgifter är mest i receptionen men även som representant på begravningar.